fbpx

Nyheter!

Vi har nå åpent fast på lørdager fra kl 11-16.

Vi har også vanligvis lærlingtilbud på lørdager i åpningstiden.

Massasje i dag?

Drop-In & Timebestilling.

380 45 955 tastvalg 2.

Enkel parkering i Gyldengården.

Kart er her...

Åpningstider

man-fre 10-18
lørdag 11-16
søndag etter avtaleKristiansand Thaimassasje

Vi ønsker å gi våre kunder en best mulig massasjeopplevelse og kan derfor tilby massasje fra høyt kvalifiserte og profesjonelle massører fra en av verden elste massasjeskoler, Wat Phra Chetuphon (Wat Po)

Wat Po er Thailands eldste thaimassasjeskole og er knyttet til Temple of the Reclining Buddha midt i Bangkok. Massasjediplom fra denne skolen henger høyt, siden Wat Po ikke gir ut sine diplomer uten å være sikre på at eleven er kvalifisert i henhold til flere tusen år gamle tradisjoner og riktig opplæring. 

Phonthip Thiamthong massør og daglig leder Phonthip Thiamthong er utdannet Thaimassør ved What Po i Bangkok og har arbeidet med massasje siden 2010. Hun er i dag fagansvarlig for massasjen i Kristiansand Thaimassasje sine lokaler med flere medarbeidere. 

Phonthip tilbyr tradisjonell Thaimassasje, Medisinsk Thaimassasje, Thai fotmassasje, Thai ansiktsmassasje, velværemassasje med oljer og Hot Stone. 

Vitnemål Phonthip Thiamthong

Medlemskap i Foreningen for Thaimassører i Norge.

Kerson Wongcham Salvesen - massør Kerson Wongcham Salvesen er utdannet Thaimassør ved What Po Bangkok og har arbeidet med massasje siden 2017.

Kerson tilbyr tradisjonell Thaimassasje, terapeutisk Thaimassasje, Thai fotmassasje, Thai urtemassasje, velværemassasje med oljer og Hot Stone.

Vitnemål Kerson Wongcham Salvesen

Thongtip Chantakot massør Thongtip Chantakot er utdannet ved Thai Massage Development School Pattaya og har arbeidet med massasje siden 2016.

Thongtip er under opplæring og tilbyr enkel velværemassasje med olje og er av og til assistert under deler av massasjen av Phonthip som en del av opplæringen.

Vitnemål Thongtip Chantakot

Kristiansand Thaimassasje
Skippergata 38 (Gyldengården)

4611 Kristiansand
Tlf: 380 45 955
Org.nr: 912 472 035

 


Vår beliggenhet, Skippergata 38:

 

Kristiansand Thaimassasje
Skippergata 38
4611 Kristiansand
Copyright © Alle rettigheter.Tlf.: 380 45 955